Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület, XIV. Nagy Lajos király útja 224. 2/5
#150705719
37.9 millió Ft
Alapterület 37 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Összkomfort
  • Energetika: D
  • Internet: ADSL / ADSL2
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

A lehetőségek Otthona!

Ez az ingatlan Budapest XIV. kerületének, Herminamező csodálatos részén található, és egyedülálló lehetőséget kínál a városi életet és a nyugalmat keresők számára. A jelenleg 37 négyzetméteres alapterületű lakás egy plusz 30 négyzetméteres kizárólag a lakáshoz tartozó padlástérrel rendelkezik, így összesen 67 négyzetméteres, bővíthető otthonná alakítható.

 

 A lakás jelenleg egy szobás, ahol a fürdő és a WC külön helyiségekben találhatóak. A szoba világos, élhető teret kínál, míg az ablakos konyha teszi lehetővé a tevékenységek kényelmes végzését. A lakás további két kényelmes szobával bővíthető, és a fürdő zuhanyzós kialakítású, amely modern komfortot biztosít.

A társasház a közelmúltban esett át számos felújításon, beleértve a külső szigetelést és a lépcsőház nyílászáróinak cseréjét, így az épület kívülről és belülről is kiváló állapotban van.

 

A lakáshoz tartozik egy körülbelül 2-3 négyzetméteres, zárható tároló a pince szintjén, ami további tárolási lehetőségeket biztosít. A lakásban a villamos- és vízvezetékek lettek cserélve, továbbá cirkófűtési rendszer került beépítésre, melynek köszönhetően a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A délnyugati tájolásnak köszönhetően a lakás kellemesen világos és napfényes élhető terekkel rendelkező.

 

A környék kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet, közelben találhatóak boltok, iskolák, tömegközlekedési lehetőségek, piacok és zöldterületek is, így minden szükséges szolgáltatás könnyedén elérhető. Zugló Budapest egyik legkeresettebb kerülete, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, ami lehetővé teszi a város bármely pontjának gyors és egyszerű elérését.

 

Ez a lakás ideális választás azok számára, akik egy kis alapterületű, de bővíthető otthont keresnek Budapest egy vonzó kerületében. Tökéletes lehetőség azoknak, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék kialakítani és maximalizálni az otthonuk potenciálját, legyen szó fiatalokról, kis családokról vagy befektetőkről.

Az ingatlan megvásárlásához banki hitel, lakástakarékpénztár vagy a babaváró támogatás is felhasználható, így széles körben elérhető a potenciális vásárlók számára.

Kapcsolat

Paczok Renáta

vezető mentor

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter